miércoles, 30 de noviembre de 2011

Jornada 14: CE Sabadell FC 2 - 2 Real Murcia CF

El Centre d'Esports Sabadell no ha pogut guanyar un partit en el qual ha fet els mèrits suficients per treure els tres punts. El partit ha començat amb un Sabadell pletòric i dominant perfectament al Murcia. Fruit d'aquest domini Florian ha perdonat en dues ocasions davant Alberto i Lanzarote també ha vist com el porter murcià li treia una ma en un xut de rosca. A la segona que ha tingut Lanzarote no ha perdonat i ha batut a Alberto en el mà a mà. Després del gol, Artega i el mateix Lanzarote han tornat a tenir el segon gol a les seves botes. A la mitja hora els arlequinats han perdut una mica la posició i això ho ha aprofitat el Murcia per crear perill. Una de les ocasions ha acabat amb gol de Chando que ha estat anul·lat per fora de joc. La següent oportunitat dels arlequinats ha estat un xut d'Òscar Ramírez des del mig del camp ha picat al travesser i apunt ha estat de sorprendre a Alberto. Just abans del descans Pedro ha aprofitat una errada de Toni Lao per empatar i posar una igualada injusta al marcador.
A la segona part el Sabadell ha començat bé amb un xut de Juvenal que ha aturat Alberto en dos temps. Pocs després una jugada a pilota aturada ha servit a Jorge per rematar al segon pal i posar l' 1 a 2 al marcador. Una gerra d'aigua freda i que no reflectia el que havia estat el partit fins el moment. Han estat els pitjors moments dels de Carreras que han quedat molt tocats. El tècnic ha mogut peces i ha tret a Baha i Aarón Bueno. Precisament el franco-marroquí ha estat clau en l'expulsió del visitant Molinero per doble amonestació. A partir d'aquí el CE Sabadell ha tornat a dominar el partit i Juvenal l'ha tingut a la línia de gol però de nou Alberto ha tret una mà salvadora. Posteriorment un xut de Fran Piera l'ha aturat el tècnic en dos temps i ha estat el preàmbul de l'empat. Centrada de Toni Lao, rematada de primera de Baha que salva Alberto però de segones el davanter arlequinat no ha fallat i ha marcat el seu segon gol a la lliga. Els últims 10 minuts han estat un atac i gol dels arlequinats que l'han tingut en dos accions puntuals, sobretot una de molt clara de Puigdollers al minut 93 que ha sortit fora. Empat, el segon consecutiu dels sabadellencs que els fa mantenir la ratxa de set jornades sense guanyar, els manté novè amb 23 punts, precisament els mateixos que el Murcia i que el proper rival del proper dissabte (18h) el RC Celta de Vigo a Balaídos.

FITXA TÈCNICA:

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Lao, Samuel, Redondo (Fran Piera 73'), Junajo,, Puigdollers, Juvenal, Arteaga (Aarón Bueno 65'), Lanzarote i Florian (Baha 56')

Real Múrcia: Alberto, Jorge, Oscar, Molinero, Pedro (Marín 66'), Cerrajería (Isaac Jové 58'), Ivan Amaya, Iturra, Emilio i 'Chando' (Oriol 75').

Gols: 1-0 Lanzarote minut 13, 1-1 Pedro minut 40, 1-2 Jorge minut 49, 2-2 Baha minut 80.

Àrbitre: López Acera (col·legi extremeny) ha amonestat als locals Florian, Juanjo i Oscar Ramírez i als visitants Cerrajería, Pedro, Oscar. Alberto i Molinero (minut 25 i minut 60).

Incidències: 3.700 persones a la Nova Creu Alta amb la presència d'uns 50 aficionats del Real Murcia.