jueves, 12 de octubre de 2017

CES 1 - Atletico Baleares 0

Una genialitat de Sanchón dóna els tres punts al CE Sabadell en una bona actuació col·lectiva contra el CD Atlético Baleares (1-0)

Comentava Toni Seligrat a la prèvia del CE Sabadell - CD Atlético Baleares que el seu equip tenia el suficient potencial ofensiu per guanyar els partits. Avui, sense la presència dels seus dos davanters purs, Guillemenot i Arthuro, una genialitat de Felipe Sanchón ha estat suficient per superar el conjunt balear i segellar la tan esperada primera victòria de la temporada a la Nova Creu Alta. La reaparició de Gai Assulin, més l'invent de Pedro Capó com a '9', també han estat claus per signar una primera part que ha fregat l'excel·lent a nivell col·lectiu.
Davant hi havia un Atlético Baleares que arribava per sobre a la classificació i amb millors sensacions lluny de Son Malferit. Però el cert és que els d'Armando de la Morena han estat molt inferiors al Sabadell durant els primers 45 minuts. Els arlequinats han hagut d'avisar dues vegades abans de trobar el camí del gol: un cop de cap de Pol Moreno que s'ha passejat per l'àrea petita i una jugada de combinació en què Gai Assulin ha rematat sense massa angle. Però, a la tercera, Pedro Capó ha recuperat al mig del camp i ha servit cap a Felipe Sanchón perquè el menut davanter del Sabadell piqués la pilota per sobre d'Aulestia. La Nova Creu Alta s'ha posat dempeus davant aquesta meravella, el cinquè gol de la temporada del màxim realitzador de l'equip.
Al Centre d'Esports Sabadell només li ha faltat materialitzar més ocasions per signar el 10 a la primera part. El mateix Capó n'ha tingut una de molt clara plantant-se tot sol davant d'Aulestia. Ni ell ni Óscar Rubio, en segona instància, han estat capaços d'ampliar diferències i viure la segona part amb una mica més de tranquil·litat.
De la Morena ha fet un doble canvi i el partit s'ha equilibrat molt més, però els balears no han inquietat la porteria de Roberto fins als últims minuts. De fet, Ángel podria haver situat el 2-0 a vuit per al final en una rematada de cap a falta lateral servida per Sanchón. El fantasma de l'empat ha sobrevolat l'estadi, però l'empenta de Toni Seligrat s'ha contagiat en el públic i la Nova Creu Alta ha estat un autèntic clam. Aquest cop, ni Fullana ni Gerard Oliva han estat encertats i els tres punts s'han quedat a casa.
Només queden tres partits per jugar-se en aquesta vuitena jornada però el Sabadell ja sap que dormirà entre setmana a la primera meitat de la taula i a un partit, aproximadament, de les posicions de playoff. El pròxim dissabte (17:30h) tocarà visitar el camp de l'Atlético Saguntino, una sortida similar a la de fa set dies contra la Peña Deportiva.