viernes, 17 de noviembre de 2017

CES 0 - CD EBRO 0

Repartiment arlequinat

Al CE Sabadell li manca encert en els metres finals per superar el CD Ebro (0-0)

De menys a més sense posar la cirereta final. La visita de l'altre equip arlequinat de la categoria, el CD Ebro, a la Nova Creu Alta s'ha saldat amb un empat sense gols. Ambdós conjunts s'han respectat a la primera meitat i el Centre d'Esports Sabadell ha estat superior a la segona però el premi del gol s'ha resistit i els de Toni Seligrat dormiran aquesta setmana a l'equador de la classificació.
Era una jornada complicada per a l'entrenador de Torrent. Sense davanters nats i sense els dos laterals titulars, Seligrat ha hagut d'apostar per Aleix Coch en banda dreta i Adri Díaz a l'esquerra. El més destacat de la primera meitat han estat algunes aproximacions que sempre passaven per les botes de Gai Assulin o Felipe Sanchón.
El segon temps ha tingut una altra cara. El Sabadell ha estat dominador des del primer minut i Mario, que tornava a l'acció, hauria pogut avançar els arlequinats en un un contra un sense massa angle que ha acabat amb la pilota al cos del porter. L'Ebro, mitjançant una centrada a la qual no ha arribat per poc Mainz, també ha tingut alguna opció aïllada.
Tot plegat s'ha intensificat arran de l'expulsió de Diego Simón a deu minuts per al final. El partit s'ha convertit en un atac i gol dels de Toni Seligrat, que han gaudit d'una triple ocasió just després d'aquesta vermella que no ha acabat al fons de la xarxa.
Al final, un punt més que fa que el Sabadell arribi als 20 i dormi al bell mig del Grup 3 de Segona B, però a només tres punts del playoff. La pròxima setmana (dissabte, 18:00) toca visitar el Villarreal 'B' de Miguel Álvarez, actualment entre els quatre primers de la classificació