jueves, 2 de noviembre de 2017

CES 2 - ALCOYANO 0

Festa completa

Heroica resistència del Sabadell contra l'Alcoyano per sumar la segona victòria consecutiva (2-0)

Poc més se li pot demanar a la jornada intersetmanal viscuda avui a la Nova Creu Alta. Presentació de tots els equips del club, prop de 4.000 persones a les grades del 'Temple', amb la presentació de tots els equips del club, segona victòria consecutiva i segona victòria a casa. Un triomf d'aquells que fan afició, amb un Sabadell que ha hagut de jugar mitja hora amb deu homes però que s'ha acabat emportant els tres punts davant l'Alcoyano gràcies a l'heroica resistència dels jugadors i a la sentència de Víctor Martínez a les acaballes del duel.
Sabadell i Alcoyano han sortit al partit amb un punt de respecte que ha fet que no es veiessin ocasions durant els primers 45 minuts. Com ja va passar a Llagostera, els contratemps i les lesions també han posat a prova la tenacitat d'aquest Centre d'Esports. No s'havia disputat ni un quart d'hora quan Josu ha hagut de deixar el terreny de joc amb un espectacular trau al cap. Quan semblava que el primer temps finalitzaria amb el 0-0 inicial, una jugada aïllada ha posat per davant el conjunt arlequinat. Una jugada d'aquelles a les que fa tanta incidència Toni Seligrat, la pilota aturada. Servei al segon pal en una falta llunyana, prolongació de Pol Moreno i rematada de Migue García a boca de canó.
Els infortunis han seguit colpejant l'equip en el segon temps. Seligrat ha hagut de fer la seva tercera substitució als deu minuts de la represa després que Óscar Rubio es lesionés al genoll esquerre. I només cinc minuts després, Guillemenot ha vist la segona groga i ha deixat el Sabadell amb un home menys. A partir d'aquí, a remar. L'equip s'ha fet fort al darrere i ha anat malbaratant qualsevol arribada del Deportivo. La més clara, una rematada de Roberto que ha fet volar l'altre Roberto, el porter arlequinat, amb una mà miraculosa a l'escaire dret de la porteria.
Eren minuts complicats, amb Migue García tocat del bessó, però a l'atac del Sabadell hi ha qualitat. I si parlem de qualitat, parlem de Felipe Sanchón. El màxim golejador de l'equip s'ha inventat un contraatac del no-res i ha habilitat a Víctor. El jove jugador arlequinat, protagonista a Sagunt i a Llagostera, ha culminat la jugada amb una sang freda impròpia de la seva edat: retall de molts quirats a Bañuz i gol a porta buida per fer esclatar d'alegria la Nova Creu Alta.
Primer cop que l'equip suma dos triomfs consecutius aquesta temporada que fan que el Sabadell se situï a les portes del playoff, en cinquena posició i a només dos punts del Lleida. La trilogia de partits d'aquesta setmana es completarà diumenge (18:00) en un escenari d'autèntics guerrers com és el Nou Municipal de Cornellà.