martes, 12 de diciembre de 2017

CES 1 - Valencia Mestalla 1

Sabadell ambiciós sense el merescut premi

Empat contra el Valencia Mestalla tot i signar un dels partits més valents aquesta temporada (1-1)

El Sabadell ha deixat veure, en l'últim partit d'aquest 2017 enfront de la seva afició, el que pot arribar a generar en l'àmbit ofensiu. L'equip de Toni Seligrat, líder en tot moment en joc i en ocasions creades, ha merescut després dels 90 minuts els tres punts amb una victòria per més d'un gol en l'electrònic. No obstant això, la bona actuació del porter rival i el desencert del col·legiat en algunes accions ha fet que no es pugui acomiadar l'any amb tres punts més al caseller.
El partit ha començat amb el conjunt arlequinat donant un cop a la taula i amb intenció de jugar a dalt. Abans d'arribar als primers deu minuts de l'enfrontament, Arthuro ho provava amb un xut ras i llunyà i Migue, gràcies amb una passada en profunditat d'Óscar, tractava de controlar una pilota que s'ha marxat creuant la porteria i posant en perill a Emilio. Poc després, era Marc Martínez qui provava al porter xe amb un xutàs des de tres quarts de camp, que el porter a rebutjar a córner. En l'últim quart d'hora el partit ha baixat de revolucions, tot i la rematada de cap de Pedo Capó, però seguia sent-hi el Sabadell qui controlava el joc.
En la segona part el guió ha estat el mateix, sols que s'ha tardat una mica més a veure's les ocasions més clares. Toni Seligrat ha sabut llegir el partit i ha donat entrada a Guillemenot, que en la primera que ha tingut ha posat un centre mil·limètric perquè Capó rematés, aquest cop sí, dins de la porteria. El Sabadell s'avançava i, aleshores, s'ha pogut augmentar el compte: primer els mateixos autors del primer gol han volgut repetir l'acció, tot i que ni Guillemenot ni Pedro han pogut rematar dins de la porteria, i després un teva-meva d'Angel Martínez i el mateix Guillemenot ha sigut finalitzat per Óscar Rubio amb un bon xut des de fora de l'àrea. Anteriorment, en una internada de Mario Rodríguez, l'extrem català ha caigut dins l'àrea i el col·legiat ha considerat que no hi havia penal.
Ha sigut aleshores quan el Valencia Mestalla ha tingut l'única clara del partit, amb una passada en llarg cap Alex Blanco que el davanter ha definit enfront de la sortida de Roberto. Tot i això, l'equip no ha abaixat els braços i ha buscat, en els últims minuts del partit, el gol que li fes emportar-se els tres punts.
La setmana vinent el Sabadell tornarà a sortir al verd, aquest cop al Camp d'Esports de Lleida, amb la intenció tornar a ser dominant tant en joc com en ocasions.