martes, 6 de marzo de 2018

CES 0- Atl Saguntino 0

El joc de cara i la sort d'esquena

El CE Sabadell signa un dels millors partits contra l'Atlético Saguntino però es queda sense la recompensa del gol (0-0)

La justícia del futbol, en partits com el d'avui, té difícil explicació. Tot i les nombroses baixes, el Centre d'Esports Sabadell ha signat un dels millors partits de la temporada contra un Atlético Saguntino inoperant, que s'ha tancat al darrere a veure-les venir. El domini arlequinat ha estat constant durant el 90 minuts, les ocasions de gol s'han anat succeint una rere l'altre però la recompensa merescuda no ha arribat.
Les bones sensacions que va deixar la segona part a Son Malferit, jugant amb nou homes, s'han traslladat a la Nova Creu Alta. El joc amb pilota de l'equip ha donat un pas de gegant i els de Toni Seligrat s'han mostrat molts incisius per les bandes. Les pujades de Dani Gómez i Óscar Rubio han estat constants; Mario i Josu, que han acabat sobrecarregats, han estat un punyal per la banda en el primer acte. Per desgràcia, l'àrbitre ha tornat a tenir la seva dosi de protagonisme: Iglesias Villanueva no ha vist res punible en una caiguda d'Ángel a la primera part i en una altra de Guillemenot a la segona.
Les ocasions més clares han vingut després de la represa. El primer avís l'ha donat Josu amb un xut sec des del vèrtex de l'àrea. Lluna no ha atrapat la pilota en primera instància però ha reaccionat a temps quan Arturo ja tenia la canya a punt. L'entrada de Guillemenot i Migue García encara ha donat més poder ofensiu als de Seligrat. El joc ha anat millorant amb el pas dels minuts i semblava que el gol era qüestió de temps. Per aquest motiu, sembla inexplicable la doble ocasió en què Adri Díaz ha enviat la pilota al travesser i Guillemenot, en el rebot, ha rematat de cap al pal.
La impotència començava a ser patent i el premi no arribava. Pedro Capó ho ha intentat amb un altre xut potent que ha aturat Lluna en dos temps, però la gasolina per l'enorme esforç que ha fet l'equip, ha passat factura. Toni Seligrat ha estat expulsat per protestar una altra decisió poc comprensible del col·legiat gallec i el partit ha mort en els sis minuts de descompte. Un punt que haurien d'haver estat tres pel joc que ha generat l'equip i les incomptables ocasions.
A l'espera que acabi la jornada, el CE Sabadell és dotzè amb 35 punts i el diumenge que ve (12:00) tocarà visitar un dels camps més complicats de la categoria, el Clariano d'Ontinyent.