jueves, 12 de abril de 2018

CD Ebro 1 - CES 0

Massa càstig en una acció puntual

El Centre d’Esports Sabadell passa de rondar la victòria a la derrota immerescuda en el derbi arlequinat a La Almozara (1-0)

Del 0-1 a l’1-0 en qüestió de segons. Infortuni del Centre d’Esports Sabadell en el derbi arlequinat a La Almozara contra el CD Ebro. El conjunt sabadellenc ha tingut sota control un partit incontrolable quan es juga a gespa artificial i, just després de gaudir de la millor ocasió del partit, ha rebut el gol de la derrota en l’única acció de perill de l’equip d’Emilio Larraz en el segon temps.
El Carmen s’ha tenyit de samarretes arlequinades, amb una cinquantena d’aficionats desplaçats des de Sabadell amb l’autocar de les penyes que no han deixat d’animar. I la primera part ha transcorregut, majoritàriament, a terreny d’atac del CE Sabadell, dominador en el joc aeri i còmode en el poc futbol que es pot proposar a la capital aragonesa. Arturo ja ha avisat en primera instància amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal. I els de Seligrat només han patit en dos minuts puntuals, amb Roberto treient una gran mà a Javi Cabezas, després que aquest hagués fet una clara empenta a Adri Díaz.
El guió no ha canviat gaire en el segon temps. Molta igualtat, però amb un CE Sabadell ben posicionat i una mica més replegat per buscar sorprendre a la contra. En una d’aquestes accions ha arribat l’ocasió més clara del partit. Pilotada en llarg i Arturo ha engaltat la pilota tal com venia. Aquesta ha fet una paràbola i, amb Salva ja venut, ha acabat picant al travesser.
I de la possible victòria, al gerro d’aigua freda. Immediatament en la jugada posterior, Adri Cuevas ha caçat una pilota en el segon pal en un servei de cantonada i ha posat per davant el CD Ebro. Els sabadellencs no han abaixat els braços. També a la següent acció, jugada personal d’Arturo que ha xutat amb rosca i la pilota ha fregat el pal. Però no ha pogut ser, els canvis de tres homes de tall ofensiu com Felipe Sanchón, Migue García i Marc Martínez no han sorgit efecte i el CE Sabadell ha marxat de buit de La Almozara en un partit on ha estat mereixedor, com a mínim, d’un punt.
Amb tot, la classificació deixa els arlequinats en 12a posició amb 41 punts abans de tornar a l’horari de tarda (dg, 17:00) per rebre el segon classificat, el Villarreal ‘B’, en un duel de vital importància per remar tots en una direcció i deixar mig tancada la continuïtat a Segona B un any més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario