jueves, 27 de septiembre de 2018

CES 0 - Ontinyent FC 2

Superioritat sense premi

El CE Sabadell perd per 0 a 2 contra l'Ontinyent en dues accions als últims minuts
 TORNAR

Derrota immerescuda. El CE Sabadell ha estat superior a l'Ontinyent en el global del partit però el joc a les àrees ha decantat el partit de la banda visitant. Els arlequinats han tingut cinc ocasions clares per avançar-se al marcador, amb un gol anul·lat al minut 18 inclòs, però l'Ontinyent ha transformat en gol les dues jugades aïllades al tram final del partit per endur-se els tres punts de la Nova Creu Alta. El tècnic Toni Seligrat ha donat entrada en l'onze inicial a Carlos Cobo i Josu per Valentín i Capó respecte la victòria de fa una setmana a Balears.
Als primers minuts el CE Sabadell ja ha volgut deixar clara la seva intenció al llarg del partit: controlar la possessió de la pilota i buscar els forats de la defensa visitant per crear oportunitats de gol. L'Ontinyent també ha evidenciat des dels primers minuts que el seu objectiu era mantenir compacte el bloc defensiu i mirar de no encaixar cap gol sense preocupar-se de buscar la porteria rival. Al minut 18, el col·legiat de partit ha anul·lat un gol al Sabadell per una rematada en fora de joc després d'un refús de Carlos Craviotto. Tres minuts després ha arribat la primera aproximació perillosa del Sabadell a través d'Arturo, el xut de voleia del davanter arlequinat ha fregat el travesser de la porteria defenada per l'exarlequinat Carlos Craviotto. El Sabadell s'associava a la zona de tres quarts buscant espais fins que al minut 40 ha tornat a aparèixer Arturo amb un control espectacular però una rematada poc precisa per posar en problemes Craviotto.
A la segona meitat ha baixat una mica el ritme del joc per les nombroses interrupcions que hi ha hagut en el segons 45 minuts: jugadors visitants al terra, canvis i el 'temps mort per hidratació'. Tot i això, el Sabadell ha seguit rondant l'àrea rival i intentant-ho de totes les maneres. Seligrat ha fet un doble canvi al minut 52, han entrat Gato i Felipe en substitució de Pol i Josu. Precisament els dos jugadors de refresc han estat els que han gaudit de les millors oportunitats per situar l'1 a 0 a l'electrònic. Primer Manuel Gato al minut 65 ha rematat una centrada lateral prop del pal esquerre i després, al minut 70, una centrada enverinada de Felipe ha posat a prova Craviotto. Al minut 75 ha entrat Edgar per Néstor. Quan semblava que el partit acabaria en empat a zero, l'Ontinyent ha aprofitat dues jugades aïllades per castigar el Sabadell i endur-se els tres punts de la Nova Creu Alta. Els arlequinats tindran una oportunitat per refer-se de la derrota la setmana que ve contra el Vila-real 'B' al Mini Estadi.