lunes, 27 de noviembre de 2017

CES 1 -SD Formentera 1

L’alegria dura vuit minuts

Un penal rigorós priva el Sabadell de sumar els tres punts contra el Formentera (1-1)

Els detalls decideixen el signe d’un partit i avui no ha estat una excepció. En un duel igualat, treballat, en què costa generar accions de perill i avançar-se en el marcador, el Centre d’Esports Sabadell ha fet el més complicat. Però l’alegria només ha durat vuit minuts. En una acció aïllada, l’única aproximació del Formentera fins al moment, ha sorgit un penal que ha fet que els tres punts volessin de la Nova Creu Alta.
Tres han estat les accions destacades de la primera part: d’una banda, la cinquena targeta de Migue que farà que el capità es perdi el pròxim partit. De l’altra, la lesió de Gai Assulin a la mitja hora de joc després de notar unes molèsties a la part posterior de la cuixa esquerra. En el seu lloc ha entrat Migue García i d’una recuperació del d’Écija ha nascut l’única ocasió de la primera part. Marc Martínez ha habilitat a Ángel però la rematada del gironí, sol en el punt de penal, ha acabat a les mans de Marcos.
La segona meitat ha seguit amb la mateixa tònica: domini arlequinat amb pilota però poques escletxes per poder fer mal. I on s’igualaven més les coses eren en les accions a pilota aturada. La reaparició d’Arthuro ha donat un argument més per intentar fer mal en aquesta faceta del joc però ha estat Aleix Coch qui ha colpejat primer. A la sortida d’un córner, rematada de cap del central i primer gol amb la samarreta arlequinada.
Semblava tenir de cara el partit el Sabadell però tot s’ha complicat en un penal molt rigorós. En una falta directa, la pilota ha colpejat el colze de Felipe Sanchón i l’impacte ha fet que es separés del cos. El col·legiat Muñoz Pérez ha considerat que era suficient per assenyalar el punt de penal i, tot i endevinar la trajectòria, Roberto no ha pogut aturar el llançament de Juan.
L’empat ha deixat grogui un Sabadell que estava signant una nova actuació defensiva d’excel·lent. I en l’acció posterior, el mal podria haver estat pitjor si Agus hagués culminat una acció personal per banda esquerra.
Al final, desè empat de la temporada que deixa el Sabadell en vuitena posició amb 22 punts. La setmana que ve (dg, 12:00) toca el repte més complicat de la temporada: visitar el líder, un Mallorca que ha guanyat 12 dels 16 partits disputats i els altres quatre els ha empatat.