martes, 5 de diciembre de 2017

RCD Mallorca 0 - CES 0

Bon punt al camp del líder

El Sabadell és el segon equip de la categoria que aconsegueix puntuar a Son Moix (0-0)

El Sabadell ha aconseguit arrancar un punt en la seva visita a l'estadi del Mallorca gràcies a un partit on ha primat la solidesa defensiva i el rigor tàctic. L'equip local, destacat líder del grup 3 de la Segona Divisió B, no ha pogut provocar gaire perill en la porteria de Roberto, malgrat una rosca de Lago Junior i una rematada de cap d'Alex López que ha passat fregant el pal.
El partit ha començat amb un Sabadell amb ganes de complicar-li la vida als locals, i nombroses han estat les arribades a l'àrea rival que, tot i que no han sigut suficients per a tractar de desfer l'empat, sí que han aconseguit donar un cop en la taula per a dominar el primer quart d'hora de partit. Des d'aleshores, els de les Illes han fet un pas endavant i dominaven la pilota en camp arlequinat, tot i que sense ocasions clares, a destacar només un xut d'Alex López que s'ha desviat per sobre del travesser.

En els segons quaranta-cinc minuts el guió ha estat diferent, i primer ha estat el Mallorca el que ha dominat, sent-hi el Sabadell el que ha anat de menys a més pel que fa al protagonisme. Dues ocasions del conjunt local han esperonat a l'afició, però amb l'entrada d'Arthuro i Guillemenot el Sabadell ha guanyat en protagonisme.

Empat número onze pel Sabadell aquesta temporada, tot i que sabent de la complicació del rival, de l'estadi i més, el punt aconseguit deixa un bon sabor de boca. La setmana vinent la Nova Creu Alta serà l'escenari del pròxim partit de lliga, en el qual el conjunt arlequinat rebrà la visita del sempre complicat València Mestalla.