martes, 24 de abril de 2018

S.D.Formentera 1 - CES 3

El vent bufa a favor (per fi)

Vendaval ofensiu del CE Sabadell per sumar un importantíssim triomf a Formentera (1-3)

I en una situació de màxima pressió, la millor versió de l’equip. El Centre d’Esports Sabadell ha deixat virtualment tancada la permanència a Segona B signant un dels millors partits de la temporada, superant una SD Formentera que arribava a aquest duel molt necessitat de punts i que no podia sortir a especular. Els gols de Felipe Sanchón a la primera part, i de Migue García i Arturo a la segona, han fet justícia a l’actuació de l’equip en les últimes setmanes, no només avui.
El fort vent que bufava a Sant Francesc Xavier ha marcat la primera visita de la història del club a Formentera. Però forts també han sortit els homes de Toni Seligrat. Arturo, absolutament omnipresent, ha trigat tres minuts en avisar amb un xut des de la frontal que ha blocat Marcos. I a la posterior jugada, ha guanyat l’esquena dels centrals i, quan tothom esperava el xut, ha cedit la pilota enrere perquè Felipe Sanchón obrís a plaer el marcador amb el seu vuitè gol de la temporada.
Poc ha trigat a reaccionar el conjunt formenterer, massa abocat a l’atac en algunes ocasions i cedint espais al darrere. Roberto ha volat per aturar un cop de cap de Garmendia però no ha pogut fer res per evitar el gol de falta directa de Ramón, que s’ha enverinat amb el vent i ha entrat al segon pal. Les ocasions no s’han deixat de succeir, i gairebé totes duien color arlequinat. Acte seguit, Josu ha rematat amb l’exterior a boca de canó i la pilota ha sortit fora per centímetres, i a la mitja hora de joc, Arturo ha tingut una nova gran ocasió, marxant per velocitat i engaltant un xut ras que ha tornat a aturar Marcos.
Igualtat en el marcador al descans, però no en el joc. Faltava decantar els petits detalls a favor per endur-se el tres punts. I vaja si s’ha fet. Als quatre minuts de la represa, Marc Martínez ha servit una falta que ha controlat amb el pit Migue García, avui formant una renovada banda dreta amb Aleix Coch, per engaltar un xut a mitja altura que ha superat Marcos. Era un gol que deixava grogui el Formentera i el CE Sabadell ha tingut dues molt bones ocasions per rematar els de Juan Arsenal de les botes de Felipe Sanchón i Arturo, però entre la defensa i el porter formenterer ho han evitat.
Revifaven els locals amb la imperiosa necessitat d’un resultat positiu i Samu San José ha posat l’ai al cor rematant de cap al pal. Però, a tretze minuts per al final, Arturo ha ampliat diferències en una jugada marca de la casa que ha certificat la recompensa a un autèntic partidàs. Una cavalcada des del mig del camp per retallar davant Marcos i marcar el seu quart gol com a arlequinat.
Semblava que el davanter murcià posava el llaç al partit però ha faltat una darrera dosi de patiment. Aleix Coch ha ensopegat a l’interior de l’àrea i ha fet caure sense voluntarietat un jugador del Formentera. Però avui també era el dia de Roberto. El porter tinerfeny li ha endevinat les intencions a Juan Antonio i li ha aturat el llançament de penal.
Una intervenció, ara sí, que confirmava una victòria que tant es mereixia l'equip en les darreres jornades. El Centre d’Esports Sabadell és onzè amb 45 punts i segella virtualment la permanència a la categoria abans de rebre el pròxim diumenge (12:00 hores) el líder, el RCD Mallorca, en un partidàs a la Nova Creu Alta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario