lunes, 30 de abril de 2018

CES 1 - RCD Mallorca

Exhibició contra el líder

El CE Sabadell frega la perfecció contra el RCD Mallorca en un dels partits més complets de la temporada (1-0)

Objectiu complert. El Centre d'Esports Sabadell ha segellat la permanència matemàtica a Segona B a falta de dues jornades de la millor forma possible: tombant el líder, un RCD Mallorca que aspirava a convertir-se en campió del grup a la Nova Creu Alta. Però els homes de Toni Seligrat estan finalitzant la temporada com avions, demostrant que són millor equip que el que reflecteix la taula i que, amb una mica més de fortuna en alguns moments de l'any, l'objectiu hagués estat un altre.
Els 45 primers minuts han estat, a banda de passats per aigua en una meteorologia de bojos, sublims, del millor que s'ha vist a la Nova Creu Alta en molts mesos. El conjunt arlequinat ha passat per sobre dels mallorquinistes pel que fa a intensitat i proposta futbolística. I a la primera oportunitat clara, barraca. Dani Gómez ha centrat amb la cama dreta i Felipe Sanchón s'ha esmunyit entre el central i el lateral per rematar de cap i superar Manolo Reina. Novè gol de la temporada del 'pitxitxi' de l'equip.
El propi Felipe ha estat un malson per a la defensa dels de Vicente Moreno. De les seves botes ha sortit un potent xut des de la frontal que ha estat a punt de convertir-se en el segon gol de la matinal a la mitja hora de joc. I, poc després, en un continu d'arribades arlequinades, Arturo ha deixat la 'delicatessen' del dia amb una passada filtrada que Pedro Capó no ha encertat a definir davant Manolo Reina.
Les forces s'han equilibrat en el segon temps i el RCD Mallorca ha sortit buscant el gol que li donés el campionat, però només ha intimidat seriosament en una centrada-xut de Lago Júnior que ha picat al travesser. I amb el pas dels minuts, ha estat el CE Sabadell qui ha estat a prop de marcar un segon gol que hagués estat més que merescut. En una rapidíssima contra, Josu ha centrat des de la banda esquerra i Arturo ha arribat a posar la punta de la bota, però no amb la suficient força com per introduir la pilota. Els últims compassos han servit per enviar un parell d'avisos amb el cap d'Aleix Coch i perquè la Nova Creu Alta estigués més que endollada ovacionant els seus futbolistes.
El CE Sabadell es torna a ubicar a l'equador de la classificació amb 48 punts, a quatre de les places de Copa del Rei, l'única opció matemàtica en aquest final de temporada. El pròxim diumenge (12:00), penúltim compromís de la 2017/18 a l'Antonio Puchades de València contra el Mestalla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario