lunes, 7 de mayo de 2018

Valencia Mestalla 2 - CES 0

A per l'última funció

L'efectivitat marca el darrer desplaçament de la temporada del CE Sabadell a Paterna (2-0)

Punt final a la temporada 2017-18 del Centre d’Esports Sabadell fora de casa. El conjunt arlequinat, ja amb els deures fets des de la setmana passada, ha tornat a deixar un partit competit a l’Antonio Puchades de Paterna però l’efectivitat ha marcat el duel i el Valencia Mestalla s’ha endut els tres punts tot i la molt bona primera part que han fet els homes de Toni Seligrat.
Els arlequinats han aprofitat la bona inèrcia de les darreres jornades per ser netament superiors al filial valencianista durant els primers 45 minuts. Tot i que el Mestalla tenia el control de la pilota, el partit es jugava al ritme que imposava el CE Sabadell i les ocasions més clares queien del cantó visitant. Només havien passat sis minuts quan ha arribat el primer avís: contraatac de manual, passada de la mort d’Arturo, Josu es tira amb tot però la seva rematada surt massa creuada.
I la segona claríssima oportunitat per obrir el marcador ha arribat a la mitja hora de joc. Ángel ha fet un retall per superar a Cristian Rivero però s’ha quedat sense camp i la seva centrada l’ha tret sota pals Aitor Buñuel. Quan semblava que el partit moriria al descans amb empat en el marcador, ha arribat el primer gol del Mestalla. Kangin Lee ha aprofitat una pilota morta a la petita en una centrada que semblava no comportar perill.
Les forces s’han equilibrat en el segon temps i el CE Sabadell ha tingut més domini de la pilota però no ha trobat el camí per incomodar la porteria de Cristian Rivero. Qui sí ho ha fet és el Mestalla. Roberto ha salvat a boca de canó el gol d’Álex Blanco però no ha pogut fer res per evitar el de Fran Villalba ja a les acaballes, quan les forces estaven més tocades i l’equip pensava més en un possible gol de l’empat.
Tot i la derrota, el Centre d’Esports Sabadell tanca un 2017-18 fora de casa de nota: 4 victòries, 9 empats i 6 derrotes, números que només milloren alguns equips de playoff. Ara toca pensar en l’últim partit de la temporada (diumenge 18:00 hores) i en donar una darrera alegria a l’afició contra el Lleida Esportiu per marxar de vacances amb un bon regust.

Toni Seligrat:
  • “Contra un rival que està a un nivell molt bo a casa, l’equip ha donat la cara. Queda un partit a casa i el volem acomiadar amb una victòria per a la nostra afició”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario